[Entrevista] “La proteïna vegetal té un alt valor biològic, però en necessitem un volum més alt”

Hortikupa

MARTA GUILLÉN i MARTA ANDREU.- El passat dimecres l’equip d’hortikupa vam poder entrevistar en David Gasol, nutricionista especialtzat en veganisme, a la seva consulta de Barcelona. Va estudiar nutricionisme a la Universitat Ramon Llull, però tal i com ell ens va explicar, la seva inquietud pel veganisme va néixer arrel del tractament superficial que es feia del tema a classe. Així doncs va decidir ampliar la seva formació amb cursos, també a l’estranger, com per exemple a Estats Units.

Amb ell vam poder xerrar sobre diversos temes que engloben tant la dieta vegana com altres temes del bloc com vindrien a ser els horts urbans. Ens va trencar tots els mites sobre la manca de nutrients que pot provocar una dieta vegana, insistint en que l’únic dèficit d’una alimentació ben portada és el de la vitamina B12. També ens va explicar les bases per seguir una bona dieta…

Ver la entrada original 56 palabras más

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s